maandag 31 januari 2011

de 1e maand

De tijd vliegt echt. Morgen krijgen we de sleutel van ons appartement. Vorige week heb ik me nog laten verleiden door een ander woning. Jammer dat deze niet vrij was toen we zochten eigenlijk had het alles wat we willen. Nu laten we alles maar zoals het is. De indeling is al tig keer veranderd maar na een maand hebben we besloten dat iedereen een eigen kamer moet krijgen.

Vorige week hebben de kinderen een aparte gast op het schoolplein gehad namelijk een VOS. Robin haar klas had dit niet gehoord wat de nodige paniek veroorzaakte. Blijkt dat er geoefend wordt in case of emergency. Doordat ze muziek hadden en dus veel geluid produceerde hadden ze de medeling niet helemaal gehoord, alleen het laatste stuk niemand mag het pand verlaten. De kinderen dachten aan een terrorist! Iedereen moest onder de tafel kruipen en de juffrouw ging kijken wat er aan de hand was. Mocht ze niet terug komen  Call the police. We hebben er erg om moeten lachen maar je moet er toch niet aan denken dat er echt wat gebeurd.

Van het weekend naar de dierentuin geweest. We hebben een jaarkaart gekocht straks wonen we op 10 minuten loopafstand dus altijd leuk en leerzaam. Zondag waren de kinderen uitgenodigd voor een verjaardag van een Italiaanse. Ik ken alleen de moeder en die had ze uitgenodigd dus dat zaterdag nog best moeilijk om een kado kopen. Gelukkig werd het als eerste uitgepakt en goed ontvangen. Na het uitpakken van geschenken van 23 kids zat het wel 3x in de tas maar dat vond ze niet erg.

Vanaf morgen gaan we officieel hier wonen kan ik eindelijk telefoon, internet, tv regelen.

Mochten er vandaag nog groep 8 leerlingen lezen SUCCES met jullie CITO van de week Wessel en wij denken aan jullie. 

1 opmerking:

  1. Een maand alweer? Wat vliegt de tijd niet?? Fijn dat jullie dan eindelijk in jullie eigen huisje mogen...succes met het uitpakken! Knuffels van ons

    BeantwoordenVerwijderen