zaterdag 15 januari 2011

@ Dresden en Leipzig

4 van ons

 
De allerbeste ouders on the whole world
Wessel & Bas in Dresden

terugreis


xxxxxRobin

1 opmerking:

  1. hallo Vanna, Ronnie, Robbie, wessel en bas,
    wat een avonturen al hebben jullie meegemaakt en wat ongelooflijk leuk om dit te lezen op jullie blog!! ik ga zeker volgen hoor, dus volhouden.
    Dus voor jullie allemaal even een brrichtje:
    Vanna: volgens mij ben je helemaal in je element! nieuwe mensen leren kennen, een "social life" opbouwen en je ertussen wringen-> helemaal jouw ding, en dat kun je verrekte goed. Ondertussen een huis smaakvol inrichten ( vergeet niet de planten en kaarsen aub)...jij hebt gewoon een lekker project!
    Ronnie: Ja.. effe wennen, weer een heel gezin in de avonduren om je heen. Het is goed dat je weer eens jong volk om je heen krijgt beste man, anders krijg je definitief een ouwe uitstraling.....
    Robbie: Schatje... natuurlijk lopen de dingen raar en vergeet je die opgevoerde muis...(sorry)goldie word een wereld beestje... en jij een internationale diva.volg je "the voice of holland"? wij vinden allemaal dat Pearl een oudere versie is van jou..
    wessel: Joho yoho... nog gefeliciteerd! en denk eraan.... bloggen he op die laptop!! je kan er echt meer mee dan alleen maar gamen...wat leuk dat je al mensen kent enzo..
    en dan Bas: ik verdenk jou ervan dat je na je vader het eerste perfect duits kan spreken...eerst effe moeilijk en dan ineens: iedereen verbaasd.
    Hier vinden we het een heel gek idee dat jullie echt weg zijnn net of het niet zo is..we verheugen ons erop om eens een keertje jullie kant op te komen. nu rest mij niets meer dan jullie heel veel succes, plezier, gezelligheid en gezondheid enzo toe te wensen.
    liefs, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen