dinsdag 8 februari 2011

nog even op de nonnenstrasse

Sinds vorige week hebben we de sleutel. Het appartement is netjes opgeleverd had niet anders verwacht. Ik heb toch alles nog een keertje nagepoetst.
Nu moesten we toch echt beslissen wat we in de slaapkamers wilden hebben. Na nog 2 shop rondes met z'n allen hebben we uiteindelijk zondag bij Ikea online de bestelling voor de slaapkamers gedaan. Ondanks dat we geen kamers over hebben is er toch gelegenheid om te logeren hoor.

Zaterdagavond hebben we met de nederlanders gegeten bij de italiaan. De kinderen hebben zich ook goed vermaakt Nynke heeft ze leren ezelen. Na het eten hebben we bij Sandra nog koffie gedronken al met al een geslaagde avond. Zondag was het prachtig weer dus nog even in de dierentuin geweest. De dieren hadden er ook wel zin in er waren veel meer buiten dan vorige week.

Iedereen is nu aan het aftellen over 3 nachtjes gaan we naar NL. De kids hebben winterbreakdus lekker een week vrij.  Ik hoopte voor vrijdag nog een duitse plaat op de auto te hebben maar dat lukt toch niet. Als alles goed gaat is dit ook geregeld voor eind van de maand. Morgen nog koffie met de amerikaanse dames en's middags een verjaardagslunch. Donderdagochtend de koffers pakken want 's middags heeft Bas een uitvoering op school ben benieuwd. 

De 20e slapen we nog 1 nachtje hier en dan naar ons eigen stekkie. De verhuiswagen komt de maandag na de vakantie lossen. Ik zal blij zijn als ik alles weer heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten